Waarom bouwen met Olsthoorn?

Ruim 40 jaar houden wij ons bezig met het leveren en bouwen van gebruikte en nieuwe kassen. Wereldwijd hebben wij onze sporen verdiend met het leveren van kwaliteit en service. Door de ruime ervaring, professionaliteit en klantgerichtheid kan ons bedrijf snel schakelen en de klant op haar wenken bedienen.

Bouw 6

gebruikte kas

Wilt u  een uitbreiding op uw bestaande bedrijf of een gedeelte van uw bedrijf vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om een gebruikte kas naar uw eigen wens te realiseren. Alle gebruikte materialen worden onderworpen aan revisie en waar nodig vervangen door nieuw. Uw kas wordt gebouwd met zorg en is niet te onderscheiden van een nieuwe kas. Alle kassen door Olsthoorn geleverd en gebouwd voldoen aan de strenge Nederlandse kassenbouwnorm, NEN 3859. Gaat u buiten Nederland bouwen, dan houden wij rekening met de norm die daar gesteld wordt. 

IMG 0682 bouw kopie

BOUW+

Naast de bouw van uw kas, kan Olsthoorn ook de scherminstallatie en het teeltsysteem verzorgen. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat het project compleet opgeleverd wordt.  Olsthoorn is ook gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsruimtes. Daarbij wordt gewerkt met moderne materialen zoals sandwichpanelen, gecoate kozijnen en gekleurd/spiegel-glas. Kortom, meer service in één hand. 

Bouw 2

Nieuwe kas

Het bouwen van een kas brengt bepaalde vraagstukken met zich mee. Maatvoering, capaciteit en innovatie maken deel uit van de beslissing. Daarnaast speelt de investering een grote rol in de keuze van bouw. Gaat u voor gebruikte bouw of kiest u voor een compleet nieuwe kas? Olsthoorn biedt u een geruime keuze aan mogelijkheden. Kiest u voor het bouwen van een compleet nieuwe kas, gaan wij graag met u rond de tafel om uw wensen kenbaar te maken en te visualiseren in een bouwplan. 

kas laten bouwen?

Overweegt u de bouw van een gebruikte of nieuwe kas of een combinatie van beiden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag offerte aan

Recente kassenbouw projecten

Kassenbouw in Hongarije | Szeged

Szeged

Kassenbouw in Belgiƫ | Oetingen

Oetingen

Bouw Tuincentrum Hongarije | Balaton Meer

Balaton Meer

Bouw bedrijfsruimte in Duitsland | Straelen (9)

Straelen