OLSTHOORN ONTZORGT

Brandschade, wind-, water- of sneeuwschade. Erg vervelend zowel privé als bedrijfsmatig. Een dergelijk ongeval komt altijd onverwachts en verwoest binnen enkele momenten uw bedrijf of een gedeelte daarvan. Waarschijnlijk het bedrijf waar u zich al jaar in, jaar uit hard voor maakt. Naast bedrijfsmatige schade ondervindt u ook emotionele schade. Olsthoorn staat daarom direct tot uw beschikking om de indirecte schade zoveel mogelijk te beperken. 

Schade 1

SCHADEHERSTEL

Bij schade is elke dag dat uw onderneming niet in bedrijf is er eentje teveel. Daarom is het noodzaak dat u in samenspraak met uw verzekering de juiste partij kiest voor het herstellen en inventariseren van de schade. Olsthoorn heeft veel ervaring met het herstellen van schades ongeacht de grootte van het perceel. Olsthoorn fungeert niet alleen als adviseur en schadehersteller, maar ook als vertrouwenspersoon om uw onderneming weer op het oude niveau terug te brengen. Uw belang staat voorop en in samenspraak met uw verzekering kan er op zeer korte termijn worden overgegaan tot het uitvoeren van de werkzaamheden.

Schade 8

SAMENWERKING

Wanneer we gezamenlijk aan de slag gaan om uw bedrijf weer als vanouds te herstellen, zullen wij u van begin tot eind van het traject nauw betrekken bij alle werkzaamheden die door ons verricht worden. Veel uit te voeren werkzaamheden zijn handwerk. Wij beschikken over bekwaam personeel en professionele machines.  Een bedrijf herstellen na schade is zeer complex maar ons zeker niet vreemd. Wij gaan niet eerder weg voordat uw bedrijf volledig hersteld is en u tevreden bent.

Schade?

Heeft u schade en overweegt u dit te laten herstellen of te slopen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

neem contact op

Schade 3
Schade 4
Herstel door sneeuwdruk
Schade 5
Schade 6
2.
3.
Aanbod kasonderdelen traliespanten klein

serre onderdelen

Heeft u beperkte schade en alleen serre onderdelen nodig? Velen gebruikte onderdelen, tuinbouwmaterialen en complete kassen hebben wij in onze voorraad beschikbaar.

Bekijk ons aanbod of neem contact op met service@olsthoorn.eu of tel 0174-244 344. 

bekijk aanbod