Olsthoorn Greenhouse Projects

Olsthoorn Greenhouse Projects, gevestigd in De Lier in het Westland, is een bedrijf dat zich ruim 40 jaar bezig houdt met het slopen en bouwen van gebruikte en nieuwe kassen. Met een sloopteam op locatie en een productieteam op het hoofdkantoor is zij in staat om haar klanten optimaal te bedienen als het gaat om het professioneel laten uitvoeren van uw wensen.

A1 2c9f47b1 d04e 4927 bec0 b1c9fd80f4d0
A13 8dfe43b3 4f3f 428f 98db d72b72b7fd5e
IMG 8357

Persoonlijk en vakkundig

De passie voor het slopen en bouwen gaat verder dan alleen het demonteren of plaatsen van een kas. Wij gaan voor korte lijnen en een langdurige relatie. Ons professionele technische team helpt u graag. Op kantoor wordt zorg gedragen voor de werkvoorbereiding, in de werkplaats worden alle materialen gecontroleerd en ons vaste team op lokatie zorgt voor een professionele uitvoering van het project. Met veel kennis en de juiste mensen zorgen wij voor tevredenheid, zodat wij samen kunnen terugkijken op een succesvol project.

Hero10 sloop

Duurzaam

Bij het slopen of bouwen van een kas, houden wij strikt rekening met milieueisen en wettelijke normen. Alle materialen worden vakkundig gedemonteerd en netjes gescheiden. Het doel is om de meeste materialen te hergebruiken of te recyclen. Het restmateriaal wordt afgevoerd volgens certificatie. Voor de bouw werken wij graag weer met deze gebruikte materialen en waar nodig met nieuw. Circulair slopen en bouwen zit in onze genen, duurzaamheid voor de toekomstige generatie. 

“Hergebruik is een vak en dat verstaan wij verdraaid goed!”

IMG 1343

Kwalitatief

De bouw van uw kas is een investering die wij uiterst serieus nemen. Daarom is het van belang dat documentatie op orde is. Wij werken uitsluitend volgens de officiële kasnorm en de huidige eisen van verzekeringsmaatschappijen. Een kas gebouwd door Olsthoorn, voldoet aan alle eisen en normen. Wij zijn VCA** en SVMS007 gecertificeerd. Dit betekent dat wij zowel op de werkvloer als op kantoor alle bedrijfsprocessen optimaal inzetten voor het veilig en milieukundig slopen, leveren en bouwen van tuinbouwkassen wereldwijd.

Hero11 sloop

Efficiënt

Met de modernste technieken een prachtig product aanbieden tegen een scherpe prijs. Dit is waar Olsthoorn voor staat. Door een constante groei van het bedrijf hebben wij de beschikking over een professioneel machinepark,  de juiste mensen met technische kennis, goede materialen en een groot opslagterrein met werkplaats. Dit samen met ruim 40 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wij uw project vakkundig en efficiënt uit zullen voeren. 

Building for generations

Vroeger 1 Olsthoorn foto

De jaren '70

Voor de oprichting van Olsthoorn gaan wij terug naar het begin van de jaren '70. Olsthoorn startte als kassensloopbedrijf. Het sloopbedrijf floreerde al snel door de toenemende nieuwbouw in de omgeving, waardoor veel bedrijven hun bestaande kas lieten slopen. Binnen enkele jaren groeide het bedrijf Olsthoorn uit tot een professionele speler in de wereld van de kassensloop.

Vroeger 2 olsthoorn foto

Tot heden

In de jaren ‘80 begon Olsthoorn naast de sloopwerkzaamheden met de verkoop van gebruikte kasmaterialen. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid naar een specialist in het slopen, leveren en bouwen van gebruikte en nieuwe kassen.

Het bedrijf is nu in handen van de derde generatie eigenaren. Eerst als werknemers en vervolgens als directeur-eigenaar.

Ons verhaal in beeld

Wij hebben wereldwijd onze sporen verdiend met het leveren van kwaliteit en service.  Bekijk onze video voor een impressie van onze expertise.

collage 003 def v4

CERTIFICERING

VCA**

Veiligheid staat voorop! Sinds 1998 werken wij zowel intern als extern volgens de richtlijnen van de VCA (Veiligheid Checklist Aannemers). VCA richt zich op veiligheid, gezondheid van de werknemers en milieu. Daarnaast richt VCA zich ook op veiligheidsstructuren binnen de organisatie. Bekijk het certificaat (pdf)

in 2024 tot dusver verwerkt:

228

ton aluminium

2103

ton glas

1632

ton staal