SERRE AFBRAAK is precisie

Serre afbraak vergt kennis van zaken. Door onze jarenlange ervaring, vakkundigheid en precisie zijn wij een kei in het demonteren van tuinbouwkassen. Omdat wij alle werkzaamheden die gemoeid zijn bij het slopen van een kas zelf uitvoeren, kunnen we snel schakelen. Bij het slopen van een serre, houden wij strikt rekening met milieueisen en wettelijke normen. Alle materialen worden vakkundig gedemonteerd en netjes gescheiden. Het doel is om de meeste materialen te hergebruiken of te recyclen. Het restmateriaal wordt afgevoerd volgens certificatie. Uw perceel wordt schoon en netjes weer opgeleverd.

Hero11 sloop

Kwalitatief Materieel

Een professioneel en modern machinepark is het halve werk. Alle machines voldoen aan de laatste milieukundige richtlijnen die gelden voor industriële machines. Het machinepark wordt jaarlijks geüpdated en voldoet aan de strenge Europese norm.

IMG 6251

Vakkundig en efficiënt

Door een constante groei van het bedrijf hebben wij de beschikking over een professioneel wagen- en machinepark,  de juiste mensen met technische kennis, goede materialen en een groot opslagterrein met werkplaats. Dit samen met ruim 40 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wij uw project vakkundig en efficiënt uit zullen voeren. 

IMG 8357

Persoonlijk Team

Wij gaan voor korte lijnen en een langdurige relatie. Ons technische team helpt u graag. Op kantoor wordt zorg gedragen voor de werkvoorbereiding, in de werkplaats worden alle materialen gecontroleerd en ons vaste team op lokatie zorgt voor een professionele uitvoering van uw project. Met veel kennis en de juiste mensen zorgen wij voor een tevreden klant. 

serre laten slopen?

Overweegt u uw serre te laten slopen of wilt u een waardebepaling van uw serre en opstanden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Recente serre afbraak projecten

Kassensloop in Nederland | Heenweg

Heenweg

Kassensloop in Nederland | Roelofarendsveen

Roelofarendsveen

Kassensloop in Nederland | Venlo

Venlo